Biorezonancia

 
 
 

   A biorezonancia terápia a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti  a szervezet önregenerációját. Mindez a betegségek gyógyításának, és az egészség megőrzésének is a kulcsa lehet. A biorezonancia elven működő diagnosztika a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

    A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses jelek segítségével kommunikál. Az eljárás lényege, hogy ha bármilyen külső hatásra a sejtek hibás utasításokat kapnak, akkor ez az elváltozás mérhető, így még idejében korrigálható. 

   A kezelések lényege, hogy az egészséges, tehát harmonikus rezgéseket megerősítsük, a betegségekre jellemző diszharmonikusok hullámokat pedig megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg. Tehát arra kell odafigyelni, hogy a megfelelő nyelven, a megfelelő hangerőn és megfelelő hosszan beszéljünk a kívánatos sejtekhez. Ezzel az eljárással a helyes diagnosztikán túl mód nyílik a személyre szabott terápiára is.