Masszázs

 

 

Lávaköves masszázs

 

   Harmonikus környezetben, olajos bőrfelületen élvezhető a masszázs a mintegy 40-50 C-fokos bazalt kövekkel. A meleg kövek, a masszázsmozdulatok fokozzák a nyirok- és vérkeringést, melynek hatására az anyagcsere felgyorsul, a szervezet méregtelenítése intenzívebbé válik, az immunrendszer erősödik. A meleg jótékony hatásának köszönhetően a test relaxált állapotba kerül, így oldódik az izomfeszültség, vele együtt a fájdalom, csökken a stresszérzet, javul az általános közérzet, könnyebbé válik az alvás. Az olaj ápolja és puhává teszi a bőrt. A kezelésben sorra kerülnek a talpak, a lábak, a hát, a karok, mely végül egy indiai fejmasszázzsal koronázódik meg, így nemcsak a test, de a lélek is feltöltődik.

A kezelés ideje: 60-70 perc

 

Reflexzóna masszázs hátmasszázzsal

 

   A masszőr a páciens lelki állapotát is figyelembe véve választja meg a kezelés menetét, melynek során időt fordít a talp reflexzónáinak átmasszírozására, az energiaáramlás beindítására. Hátmasszázs esetén pedig a testrész állapotának megfelelően végzi a technikát. Általában indiai masszázs a kezdő lépés, mely alaposan átmozgatja a hátat, ellazítja a pácienst, majd a mélyre hatoló kínai technika következik. A gerinc melletti izmok sem maradhatnak ki a kezelésből, melynek során a test energetikai állapotáa egyensúlyba kerül, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, felgyorsul a vérkeringés, ezáltal a salakanyagok könnyebben kiválasztódnak, élénkül a nyirokkeringés, mely mind immunerősítő. Nem csak a test, de a lélek is nyugodt, kiegyensúlyozott állapotba kerül.

A kezelés ideje: 50 perc

 

Reflexzóna masszázs mézes hátmasszázzsal

 

   A kezelést a szakember a talp reflexzónáinak átmasszírozásával kezdi, amely harmonizál, frissít, relaxál, biztosítja a belső nyugalmat, erősíti az immunrendszert, és beindítja a méregtelenítő folyamatokat. Ezután a hát kezelése következik, mégpedig mézes masszázzsal, amely tovább fokozza a vér- és nyirokkeringést. Egy idő után mindez akár fájdalmassá is válhat, de a végeredmény kárpótol, mert a méz lemosása után nagyon kellemes érzete lesz a hátnak. A masszázs során beindul az energiaáramlás, távoznak a salakanyagok, nő az általános komfortérzet. Eredményesen alkalmazható nyak-, váll-, hátfájdalmak, valamint letapadt kötőszövet esetén is.

A kezelés ideje: 50 perc

 

Aroma masszázs

 

    Ez a masszázs egy speciális technikával, 8 esszenciális illóolaj szinergiában, egymásra épülő hatásával biztosítja a test-lélek-szellem szintű összhatást, az ellazulást, az immunrendszer megerősítését, a gyulladásos gócok felszámolását, a homeosztázis helyreállítását.

 

A kezelés 50-60 percet vesz igénybe

 

Aromák varázsa pároknak

Ahogyan kedvesedet vagy önmagadat meg szoktad lepni kis figyelmességekkel, úgy most KAPCSOLATOTOKAT is megajándékozhatod egy varázslatos PÁROS MASSZÁZZSAL, amely testet-lelket gyógyít, megszünteti a köztetek lévő apró disszonanciákat, elsimítja a stresszes életmódhoz köthető érzelmi hullámzásokat.

Pároddal egy időben, meghitt környezetben részesülhetsz az esszenciák varázslatában, melyeknek rezgései, szubtilis energiái segítenek közelebb kerülni egymáshoz, megélni kapcsolatotokon belül az Egységérzést.
A holisztikus szemléletre épülő, 8 féle - szinergiában együtt ható - terápiás illóolajat használó masszázstechnikát két gyakorlott aromaterapeuta segítségével ismerhetitek meg.


A kezeés 50-60 percet vesz igénybe